LA DELIZIA

LA DELIZIA Pizza & Pasta Restaurant!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2172 beoordelingen
18 okt 2020 om 10:58 Het was weer heerlijk. Echt een aanrader!!!! Goede kwaliteit eten en een goede service. Echt een 10
17 okt 2020 om 17:08 Pizza was extremely soggy. We ordered based on the good Google reviews and it was very disappointing.
15 okt 2020 om 20:39 Pizza’s goed warm, voldoende belegd, prima service! Tevreden!
15 okt 2020 om 19:02 Snel bezorgd en fantastische pasta!
13 okt 2020 om 22:44 Pizza was stipt optijd en ik werd verrast met wat gratis mozza erop, dankjulliewel lieve pizza bakkers en bezorgers
13 okt 2020 om 20:45 Geweldige bezorger, stond per ongeluk door mijn fout op mijn oude adres, belde mij en kwam direct naar mijn nieuwe woning. Hij was superaardig en vriendelijk! Sorry en bedankt!!
12 okt 2020 om 19:43 Ten minutes too early for delivery! Food was delicious, but the container was dented and the cheese of the lasagna stuck to the lid. There was also a piece of plastic in it and bits of it were a little bit burnt.
12 okt 2020 om 19:20 Goed eten, rijk gevulde pasta’s, portie is voldoende, levering pico bello op tijd
11 okt 2020 om 20:21 Super alleen jammer dat als je vraagt een broodje tonijn zonder ui dat je dan toch ui erbij krijgt ik ben allergisch voor uien!
11 okt 2020 om 19:27 Snel en goed